​Service & reparationer

Ringkøbing Auto IVS tilbyder serviceeftersyn, reparationer og vedligeholdelse af de fleste bilmærker.


Vi klarer alt fra synsklargøring til reparation af stenslag, fra montering af ekstraudstyr til udbedring af forsikringsskader.

Vi sørger for, at vores medarbejdere har den nødvendige efteruddannelse og altid har det nyeste udstyr ved hånden, så din bil får det optimale ud af et besøg på vores værksted.

Kontakt os eller læg vejen forbi for at høre mere om, hvad vores værksted tilbyder.​

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført på din bil, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A/C service kun 500,- Inkl. moms

inklusiv bakterie dræbe/lugt fjerne, sporemiddel og kompressor olie - Eksklusiv evt. manglende kølemiddel og udskiftning af pollenfilter om nødvendigt​. Hvorfor få lavet A/C service? Det forlænger anlæggets levetid, giver bedre køleevne og et bedre klima i din bil

Kunderne giver os 5/5 stjerner

Susanne Kristensen​

★★★★★

​Fantastisk go service. Bilen blev hentet og vi fik en lånebil til rådighed. Det var en kaskoskade så vi fik et gavekort og brugte den på et årligt serviceeftersyn hvor vi også fik bilen hentet og igen en lånebil til rådighed.

Servicen er i top vores biler skal helt klart til Ringkøbing auto igen når tid er. vi har ydermere fået de fedeste og mest holdbare nøgleringe med tilhørende vognmønt. RKB auto er helt klart et besøg værd.

Berit Lindholt Andersen​

★★★★★

Skriftligt tilbud inden arbejdet påbegyndtes og Rigtig god service og veludført arbejde.

Jonas Borch​

★★★★★

Meget god service, og vanvittig god til at lave stenslag ! Kunne jeg give 6 stjerner havde jeg gjort det! godt arbejde Jesper !!

Winni Primdahl Sørensen​

★★★★★

Fantastisk oplevelse. Han kom og hentede bilen og afleverede en lånebil. Lappede det punkterede dæk og tjekkede olien, da han havde erfaring med at den model jeg har hurtig løb tør og det var den også.
Så servicen var i top og prisen i bund 👌

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores ydelser, som service, reparation, dækskifte, stenslag eller andet, så er du velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Ringkøbing Auto IVS

Skaadsmosevej 16, 6950 Ringkøbing

CVR: 39127067

Kontakt os

☎ Tlf.: 40 15 89 95

✉ E-mail: mail@ringkobingauto.dk

Follow

Find os